AFTALEVILKÅR

1. RETURPOLITIK

1.1 VARER DER IKKE KAN RETURNERES

Ifølge Forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 jf. § 9, stk. 2, nr. 1, er der ikke fortrydelsesret på køb af varer til husholdningens løbende forbrug, herunder blomster, vin, chokolade m.m.

Eventuelle reklamationer skal rettes til La Grande Fleur på mail lagrandefleur@mail.dk

1.2 LEVERING

Husk at skrive afsender i kortet, så modtager ved hvem de skal takke. Husk også at skrive alle nødvendige oplysninger som vores bud kunne få brug for, for at kunne levere ordren. Er oplysningerne forkerte erstattes eventuelle fejlleveringer eller forsinkelser ikke. Venligst bemærk, at vi altid har lov til at kontakte modtageren, hvis der skulle være tvivl om leveringsadressen. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at kontakte modtageren nogle dage inden levering.

Bestillingen skal ske senest dagen i forvejen for leveringsdatoen. Hvis modtager ikke er hjemme, vil ordren blive sat udenfor modtagers dør, medmindre andet er aftalt med butikken. Vi fraskriver os alt ansvar for bortkomne varer ved levering udenfor døren.

Vi kan ikke garantere levering søndage eller på helligdage. Bestillinger til levering på disse dage vil blive leveret dagen før eller førstkommende hverdag.

Leveringstidspunktet er mellem klokken klokken 09:00-18:00. Senere leveringstider kan forekomme ved uventede hændelser, der forhindrer vores bud fra at levere inden for det vante tidsrum.

Ved levering til begravelser vil vi selvfølgelig levere ordren i god tid.

Vi leverer i hele Storkøbenhavn. Bestillinger udenfor det område vil blive annuleret.

2. TILBAGEBETALINGSPOLITIK

2.1 TILBAGEBETALINGER

Hvis du fortryder dit køb, får du dit indbetalte beløb tilbage, såfremt at du annullerer ordren senest 2 dage før den ønskede levering.

3. FORTROLIGHEDSPOLITIK

3.1 HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?

Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.

Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.

3.2 MAILMARKETING

Med din tilladelse sender vi muligvis mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

3.3 SAMTYKKE

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

3.4 ONE.COM

Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.

3.5 BETALING

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.

Vi bruger Stripe som vores betalingsgateway. 

3.6 TREJDEPARTSTJENESTER

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.

3.7 LINKS

Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

3.8 SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

4. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Indkøbskurv